Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine vil gifte meg bort. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Litt rart at jeg henvender meg til dere, for jeg føler det ikke passer at jeg skriver på denne siden her. Jeg er en jente på 23 år. Foreldrene mine vil at jeg skal gifte meg, og det samme vil jeg. Jeg har vært sammen m en gutt, uten at de vet det i 11 år. Vi begge vil gifte oss, og elsker hverandre uendelig høy. Men foreldrene mine tillater det ikke, fordi han er fra nabolandet. De sier at de folka der ikke er bra, og ikke passer med oss. Han har bodd i hjemlandet vårt, og han kan språket helt flytende. Vi har så lyst til å gifte oss. Men hva skal vi gjøre? (Er muslimer begge to). Tillegg er han bitte litt kortere enn meg, som regnes som skam. Hva nå??????? Hjelp! Jeg er så stresset. Er så redd for at jeg bare blir giftet bort med noen jeg ikke liker. Da vil jeg bare vente på døden, for han er den eneste. Takk på forhånd. Mvh.

SVAR

Besvart 14.03.2017 15:11:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er tvangsekteskap?

Tvangsekteskap er når du ikke kan velge selv hvem du vil gifte deg med, om du vil være ugift eller utsettes for psykisk press og trusler om å gifte deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle