Hopp til hovedinnholdet

Jeg er utrolig forelska i en gutt som er ett år eldre enn meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Spørsmål
hei. jeg er utrolig forelska i en gutt som er ett år eldre enn meg. jeg har likt han i to år snart...jeg har prøvd å vist til han at jeg liker han...tror han har skjønt det å. det kom ryktet om at jeg likte han, å jeg protesterte for jeg syntes det var så flaut. vennene mine har gått å snakket om hvor rar han va osv. i vår gikk han å så stykkt på meg, han sa ikke et eneste ord til meg å svarte ikke på meldingene jeg sendte han. jeg spurte han om han var sur på meg når han gikk å ikke ville prate med meg å bare sendte sure blikk til meg. dagen etter kom han på skolen i all skjul å sa at han ikke var sur på meg. men jeg fikk ikke tid til å spørre han om hvorfor han gikk såån da... han gikk bare...han er fortsatt såån mot meg å jeg har så mye jeg lurer på. jeg har så mange spørsmål jeg vil spørre han om, men jeg ser han ikke lenger, han er begynt på ungdomsskolen. det er så mye jeg angrer på. jeg kan gjøre alt for å få han...å nå har han fått kjereste...de andre vennene hans sier han ikke er sur på meg...men hvorfor gjør han sånt mot meg da?


håper på svar...hilsen en som er usikker å lei seg

Svar
Hei!

Det er jo ikke slik at han nødvendigvis er sur på deg, men siden han nå har fått seg kjæreste, er det nok ikke slik at du er helt nr. 1. i hans liv, nå i alle fall.

Jeg tror jeg vil råde deg til å prøve å ikke bruke så mye energi på denne gutten. For meg høres det ut som han nok er mest opptatt av sitt liv på ungdomsskolen nå, og du nok ikke er en del av det livet. Det er ikke dermed sagt at han misliker deg. -Det er nok mer det at du ikke er en del av det livet hans.

Vennlig hilsen helsesøster


alt det jeg har skrevvet om her er før de ble ilag...
hilsen en som er veldig usikker og lei seg

SVAR

Besvart 29.11.2008 16:42:28
account_circle