Hopp til hovedinnholdet

Liker en jente men hun er ikke keen på et forhold med meg, hva skal jeg gjøre?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei Jeg er veldi forelsket i en jente, vi har møttes en del ganger. Å snakket veldig mye, vi har kysset sammen edru en gang. Fordi jenta selv var usikker på situasjonen, i og med at hun enda ikke var over sin ekskjæreste. Hun sa til meg at vi kunne vente med et eventuell forhold, til hun var over han. Og vi skulle være venner imens. Siden det er en stund siden hun sa dette, tok jeg meg motet å spørte hun om hun enda mente dette. Da svarte hun at hun helst ville være venn, med meg siden hun ikke ville ha ett nytt forhold. Hun sa hun var lei seg for at hun ikke klarte å få følelser for meg, og at hun egentli ville det. Men hun var ikke klar for enda ett forhold, og at jenta som fikk meg var ekstremt heldig. Fordi vi kom ikke til å bli kjærester enda i såfall, dette fordi det jeg sa tildligere at hun ikke var så lysten på et nytt forhold. Så jeg lurer på hva jeg burde gjøre nå? Er det enda en mulighet for meg, å få hun lysten på et forhold med meg? Isåfall hva burde jeg gjøre..?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det er en ganske normal situasjon du er i her, så du er ikke alene om dette. Siden hun sier rett ut at hun ikke har lyst på et forhold, må du nesten respektere dette. Om du fortsatt har veldig lyst på et forhold med henne, kan du alltids prøve deg litt med flørting osv når dere er sammen. Om hun sender signaler som tyder på at hun ikke liker det, burde du stoppe. Du kan også prøve å fokusere på andre jenter, nevn et navn hun kjenner til og se om hun blir sjalu. Kanskje hun innser at hun ikke vil at du skal prøve deg på noen andre og da får mer lyst på deg. 

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse