Hopp til hovedinnholdet

Liker en jente men hun er ikke keen på et forhold med meg, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er veldi forelsket i en jente, vi har møttes en del ganger. Å snakket veldig mye, vi har kysset sammen edru en gang. Fordi jenta selv var usikker på situasjonen, i og med at hun enda ikke var over sin ekskjæreste. Hun sa til meg at vi kunne vente med et eventuell forhold, til hun var over han. Og vi skulle være venner imens. Siden det er en stund siden hun sa dette, tok jeg meg motet å spørte hun om hun enda mente dette. Da svarte hun at hun helst ville være venn, med meg siden hun ikke ville ha ett nytt forhold. Hun sa hun var lei seg for at hun ikke klarte å få følelser for meg, og at hun egentli ville det. Men hun var ikke klar for enda ett forhold, og at jenta som fikk meg var ekstremt heldig. Fordi vi kom ikke til å bli kjærester enda i såfall, dette fordi det jeg sa tildligere at hun ikke var så lysten på et nytt forhold. Så jeg lurer på hva jeg burde gjøre nå? Er det enda en mulighet for meg, å få hun lysten på et forhold med meg? Isåfall hva burde jeg gjøre..?

SVAR

Besvart 20.03.2017 14:40:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle