Hopp til hovedinnholdet

Dårlig forhold 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 19 år gammel gutt som har vært sammen med kjæresten min i 1 år og noen måneder. Jeg er veldig glad i henne, men de siste 6-7 månedene synes jeg forholdet vårt har vært veldig dårlig. Jeg er klar over at det går opp pg ned i et forhold, men nå føler jeg at jeg ikke orker å ha det slik lenger. Vi er knapt med hverandre, og jeg kan nesten ikke huske sist jeg kysset henne.Når jeg prøver å gjøre det slutt så blir hun utrolig lei seg, men jeg føler meg oversett av henne. Hun vil ikke være med meg i helgene, og jeg føler at hun er flau over meg. Jeg har lyst til å slå opp, for å slippe å gå rundt og være skuffet over at hun ikke vil være med meg, men samtidig håper jeg at det igjen kan bli så bra som det var før, når vi var mye sammen og forholdet fungerte bra. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.04.2017 19:46:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle