Hopp til hovedinnholdet

For to år siden ble jeg sammen med en gutt for første gang.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For to år siden ble jeg sammen med en gutt for første gang. Vi var sammen i ett år før vi etter vært sluttet å være med hverandre. Dette fordi jeg merket at han ikke brydde seg like mye om meg som jeg gjorde om han, ikke ville være mye med meg lenger og han var mer opptatt av sex etter vært i lengden når vi var sammen. Jeg følte følelsene, godheten og den ordentlige kjærligheten mellom oss dødde ut.. det var i starten av 2016 vi sluttet være sammen, men det sisste halvåret ga jeg oss en ny sjanse, og vi møttes litt. Men jeg merker at kjærligheten ikke er sterk fra hans side selv nå, og jeg som person syntes det er tøft å være stupforelsket i en som ikke er det tilbake. Jeg vil ikke være med han eller holde noe kontakt lenger egentlig, bare for at jeg skal slutte å føle så mye for han. Men nå nylig fikk lillebroren hans kreft og han er DØDSsyk. Jeg har merket på han at det har vært tungt for han, og jeg kan liksom ikke bare slutte å snakke og svare han nå som det er så hardt.Hva gjøres?

SVAR

Besvart 04.04.2017 10:35:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle