Hopp til hovedinnholdet

Hvordan si at du liker noen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg liker en gutt som er 16 år, vi er med hverandre nesten hver helg på sån ungdomsopplegg.Jeg hadde bursdag for ikke så lenge si og da lagde han ett smykke til meg og en venninne av meg sier at det kanskje er litt flørt mellom oss to for han lagde smykke t meg, hvor mange gutter lager et smykke til en jente uten at det betyr noe som helst.og på en vidio av meg og han så holdt han handa mi og ville ikke slippe den, jeg hadde bena mine oppå hans ben, han tok de ikke vekk og han har dreve å pikka litt borti meg av og til.øyenkontakt har vi også fått en del ganger. Og han smiler til meg. Jeg trur at noen har sakt det til han også og hver gang ho venninna mi møter han så spør hu liksom om hvordan det går mellom oss to. Han og to andre va hos meg i går.Men jeg har veldig lyst å si til han at jeg liker han på lørdag på det ungdomsopplegget. Jeg er helt sikker på å si da,men vet ikke helt hvordan jeg skal si det og vil ikke bli avbrydt heller når jeg sier det. Hvordan skal jeg gjøre det?

SVAR

Besvart 08.04.2017 13:42:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle