Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt som noen ganger virker interessert i meg, men andre ganger så virker han nonsjalant. Hva bør jeg gjøre? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så det er en gutt jeg liker, jeg viser interesse til han mens han viser interesser noen dager og noen andre dager er han "care", litt sånn hard2get. Men i øyetblikket har han vært i nærheten, bumper på meg en del ganger (veldig fysisk kontakt) Men jeg er usikker på om han faktisk liker meg. Han ser en del ganger på meg og jeg ser på han. Men greia er at vi snakker aldri og jeg er nødt til å snakke med han. Men jeg føler at jeg er den enste som gjør no mens han gjør bare små ting. Men noen ganger vuderer jeg å bare la det være og komme meg over han og slutte å beskymre meg.om han hva børf jeg gjøre?

SVAR

Besvart 23.04.2017 20:45:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle