Hopp til hovedinnholdet

Liker en i 10. klasse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 år og går i 8. Klasse og jeg liker en gutt i 10. Klasse. Synes du han er for gammel for meg? Han er veldig veldig snill. Men jeg ønsker å bli kjæreste med han og vet ikke helt hav jeg skal gjøre for å få han. Han vet at jeg liker han og jeg vil ikke virke så desperat heller da. Vi snakker hver dag men nå tror jeg vennskapet vårt kommer til å forandre seg fordi jeg fortalte han Idag at jeg liker han. Hvordan kan jeg få han til å like meg? Og når d har gått en stund så kan det ho hende at han liker meg. Har du noen tips om hvordan jeg kan vite om han liker meg da?

SVAR

Besvart 30.04.2017 21:42:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle