Hopp til hovedinnholdet

Blir fort betatt av gutter 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg føler at jeg har et problem. Jeg er på en måte betatt av gutter. Jeg vet ikke hva som feiler meg, jeg begynner å like nye og nye gutter. Før var jeg betatt av 1 gutt, og en annen etterpå, og nå en annen som går på treninga mi. Jeg vet på en måte ikke hvem jeg liker. Og han jeg liker nå, har jeg aldri likt før. Hva skal jeg gjøre??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Beklager sent svar. Det er helt normalt at man blir hyppig betatt av nye mennesker, likevel gjør noen dette mer enn andre, men det er likevel veldig normalt, spesielt i din alder. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si egt. for det er ikke så veldig mye å gjøre noe med. Det er heller ikke verdens største problem, men skjønner at det kan være plagsomt også. Jeg ville tatt det med ro, kanskje blir du ordentlig forelska i lang tid en gang. Mest sannsynlig vil du i vært fall slutte å forelske deg så hyppig som nå når du blir lit eldre. 


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse