Hopp til hovedinnholdet

Hva er forskjellen på å være betatt og forelsket? Det å være forelsket i å være forelsket. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hva er forskjellen på å være betatt, forelsket og elske noen? Jeg elsker romantiske komedier, og når jeg har sett en film med en veldig kjekk skuespiller i kjenner jeg at jeg blir glad og det kiler i magen når jeg tenker på han. Har jeg blitt forelsket eller blitt betatt av han da? Noen ganger er det ikke alltid de kjekke skuespillerene jeg blir forelsket i, men jeg blir forelsket i å være forelsket. Hvorfor skjer det? Jeg pleier å falle for de kjekke skuespillerne som er: høye, solbrune, muskuløse, bred rygg og skuldre, et søtt smil og vakre øyne, omsorgsfulle, modig, smarte, snille, flørtete, kosete og viser interesse.....osv. Så jeg lurere på, tror du det finnes gutter på min alder og i mitt miljø som er som de kjekke skuespilleren i filmene? Vel jeg håper på det, fordi jeg føler det bare er uinteressante gutter i mitt miljø.

SVAR

Besvart 14.05.2017 19:37:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Betatt av en kjendis?

Er du blant dem som tenker på en kjendis hele tiden, og føler deg forelsket? Du er ikke alene. Her kan du få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen i ung.no

 

Les mer
account_circle