Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg starte en samtale over SMS/Snapchat med en gutt jeg liker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14år. Jeg snakker med en gutt på snapchat. Vi begynte å sanakke sammen for ca 2mnd siden. Jeg tror jeg liker han. Hver gang han sender meg en snap får jeg sommerfuler i magen, men når jeg åpner snappen står det `streak`. Jeg sender bilde tilbake men da svarer han ikke meg. Jeg sender han snap hverdag for å prøve en samtale,men han starter aldri en med meg. Hva skal jeg gjøre for at han skal like meg? Jeg spurte om han ville møtes en gang og da svare han ja. Jeg prøver ikke å mase men har lyst til å prøve å få et forhold med han eller at han skal like meg. Jeg vet ikke om han liker noen eller driver med noen, men jeg tørr ikke å spørre han. Har dere noen tips til hva jeg kan skrive til han, når jeg skal stare en samtale

SVAR

Besvart 01.06.2017 13:55:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
account_circle