Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at jeg ikke kommer til å møte noen jeg liker på VGS. 

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg føler meg veldig ensom om dagen og lengter etter et seriøst forhold. Jeg har aldri vært i et forhold før, men har hatt 2 gutter som har vært forelsket i meg men jeg følte ikke noe for de. Jeg faller også veldig lett for kjendiser sånn som nå er jeg dritforelsket i Junmyeon fra EXO som er en koreansk popgruppe. Naturligvis er et forhold mellom oss helt uaktuelt men jeg blir vedlig lei meg når jeg tenker på det. Jeg tenker på han hele tiden og det gjør meg gal. Jeg tror jeg bare er veldig desperat for en kjæreste. Jeg starter VGS til sommeren, men er redd for at jeg ikke kommer til å møte noen jeg liker.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Det å være betatt av kjendiser er helt normalt. Det å like en kjendis er vanlig hos mange, uten å tenke at man vil bli sammen en. 

Jeg er helt overbevisst om at du vil finne den rette i god tid. Jeg skal selv begynne på VGS til høsten og jeg tenker at det som er lurt når du begynner på VGS er å bli kjent med folk. Introduserer deg selv til de i klassen og vær åpen til å møte nye mennesker. Mest sannsynlig er det flere som tenker som meg og deg, så du det kommer til å gå helt fint. Jeg har troen på deg, og du må ha troen på deg selv!

Lykke til på VGS til høsten!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Betatt av en kjendis?

Justin Bieber (colourbox.com)

Er du blant dem som tenker på Justin Bieber hele tiden? Eller har du opplevd å bli skikkelig forelska i en annen kjendis? Du er ikke alene. Her kan du lese om hva en slik forelskelse kan føre til, og få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av Signe, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Sjenert eller sosial angst?

Usikker? (colourbox.com)

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse