Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min snakker med eksem hele tiden 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg driver på med en gutt, vi har holdt hender, klina på fest og vi har bare ligget og kost midt på natta uten å kline eller no. Han har sagt til andre at han liker meg og han har sagt at han er veldig glad i meg, men her er greia. Det er bare jeg som tar initiativ til å spørre om vi skal finne på noe eller å bare starte en samtale. Har nevnt dette til han, men han gjør fortsatt ikke noe med det, det er fortsatt jeg som spør. Og nå har jeg fått greie på at han snakker med hu han drev på med før. De to har Tydligvis snakka sammen på skype og de snakker sammen hele tiden på messenger, i tillegg så svarer han henne hele tiden på Snapchat, men ikke meg. Hu andre jenta har kjæreste også. Men bør jeg si til han at dette gjør meg sjalu/ plager meg, eller skal jeg bare la det gå og tenke at det ikke er noe i mellom de?

SVAR

Besvart 16.08.2017 16:11:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle