Hopp til hovedinnholdet

Liker han men han bor så langt unna. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har holdt på med en gutt i et par måneder nå, han er veldig snill og prater om meg til veninna mi hele tiden. Problemet er at jeg er usikker! Jeg tror jeg liker han, men vet ikke om jeg burde bli sammen med han siden han bor litt over en time unna meg og at jeg nå starter på vgs. Vi sender hjerter og sånt hele dagen, men jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre! Når vi starter på skolen så vet jeg heller ikke hvor mye fritid jeg får, pluss at det koster mye å ta toget! Jeg tenker at det kan bli dumt siden vi da ikke får sett hverandre like ofte som om vi gikk på samme skole eller bodde nærmere. Han har også kjøpt gave til meg og sier at han ønsker å spørre meg om noe neste gang vi møtes...

SVAR

Besvart 16.08.2017 16:21:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Det er en deilig følelse, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid og energi på han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
account_circle