Hopp til hovedinnholdet

Det har gått flere dager siden hun slo opp, og ingen har tatt kontakt . Jeg er utrolig forvirret, for en del av meg savner henne veldig ...

Gutt 16 år
 

Spørsmål
Hei! Jeg og kjæresten hadde vært sammen i cirka 4-5 uker. Før hun hintet om at hun hadde lite tro på forholdet vårt lenger. Etter hvert gikk det bedre og jeg trodde alt hadde ordnet seg. Men bare et par dager senere igjen sier hun til meg at jeg kanskje ikke er typen hennes lenger. Dette samme dag som siste skoledag før juleferien, hun har ikke tid til å møte meg i hele juleferien. Det har gått flere dager siden hun slo opp, og ingen har tatt kontakt . Jeg er utrolig forvirret, for en del av meg savner henne veldig og vil ringe henne, men en annen del vil aldri se henne igjen. Jeg prøver å slutte å være forelsket i henne, men det går ikke :/
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er jo ganske trist når et forhold tar slutt. Følelsene hennes for deg var tydeligvis ikke sterke nok for å holde forholdet gående videre, og det var jo i alle fall realt av henne å si ifra om det, selv om hun ga deg litt håp en liten periode og det ikke ble mulig å fortsette allikevel.

Når man har litt kjærlighetssorg (og annen sorg), så er det mange ulike følelser som kan komme, så det at du både føler savn, sinne, fortvilelse, fortsatt forelskelse, litt hat, sjalusi og andre ting er naturlig. Dette vil svinge litt. Sorgen vil jo avta gradvis og du kommer over henne, men litt tid kan det jo ta.

Prøv å ha det så hyggelig som mulig på andre måter og ta tiden litt til hjelp.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om husleia di?

Hva er husleie?