Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få seg en homse kjæreste?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 15 år som er homo eller bifil vet ikke helt. Men jeg er usikker på hvordan jeg skal få meg en homse kjæreste, jeg vet ikke hvordan jeg skal få det. Jeg trenger ett svar hodet mitt går i spinn.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 15 år

Så fint du tar kontakt!

Det er ikke alltid så lett å finne en kjæreste, spesielt dersom man tiltrekkes noen av samme kjønn. Da kan det føles som om hodet går i spinn!

Siden du er i mindretall som homo/bifil, kan det i den alderen du er i være litt utfordrende å finne andre som føler det samme.

Det er jo ikke slik at det står noe skilt i pannen vår, om hvilket kjønn vi foretrekker. Siden det for noen av oss tar litt tid å finne ut av hvem vi "er" og bli åpen rundt hvem vi liker, så kan det være vanskelig å vite hvem andre som også er homofile.

Mitt råd til deg er at det kan være lurt å være tydelig ovenfor andre at du iallefall har lyst på en guttekjæreste. Etterhvert vil jo de som liker gutter kunne komme i kontakt med deg.

Siden du ikke er alene om å ha lyst til å finne en kjæreste av samme kjønn, har vi laget en egen artikkel om temaet her inne på Ung.no som jeg legger ved. Håper den kan komme til nytte!

Vil også anbefale deg å ta kontakt med Ungdomstelefonen for flere innspill.

Heier på deg og ønsker deg masse lykke til!

Hilsen 

Helsesøster og spesialist i sexologisk rådgivning - NACS

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Jeg er homofil og vet ikke hvor jeg skal finne andre som er det?

Jente holder et hjerte (colourbox.com)

Jeg har så lyst til å bli kjent med andre homofile på min alder, og kanskje også finne meg en kjæreste. Men hvor skal jeg lete? Jeg kjenner ingen andre som er homofile her jeg bor.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse