Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min reagerer på en måte som går ut over meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en kjæreste som er litt overbeskyttende og jeg føler han til tider lar det gå ut over meg. Han har oppsøkt en gammel kjæreste jeg fortalte om og ville snakke med han, noe som naturligvis er veldig ubehagelig for meg. Jeg sa tydelig ifra at jeg ikke syntes noe om det og da spør han meg og jeg fortsatt har følelser for eksen, noe jeg ikke har og jeg sier nei. Jeg prøver å forklare at jeg ikke vil ha noe mer med eksen å gjøre og da blir han litt skeptisk og oppfører seg ganske barnslig og sier at jeg kan like så godt kysse eksen min... jeg er veldig forelsket i kjæresten jeg har nå og er redd for at til tross for hans mange gode sier vil denne overbeskyttelsen ta overhånd og gjøre ting ekkelt og ubehagelig for meg. Jeg har prøvd å forklare han dette på en så bra måte som jeg klarer, jeg har ikke vært frekk eller på noen måte snakket ned til han. Han har en tendens til å "miste sinnet" når han er sjalu. Jeg er redd dette vil gå ut over min tillit til han. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 20.08.2017 23:09:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Kristoffer blir sjalu og sint når kjæresten skal på fest

Kristoffer er veldig glad i kjæresten sin Anne. I det siste har de gjort ting hver for seg, da føler Kristoffer seg utrygg og blir redd for å miste henne.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
account_circle