Hopp til hovedinnholdet

Langdistanse forhold er vanskelig! Hva skal jeg gjøre? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Kjæresten min og jeg har vert sammen i over 1 år nå og jeg er utrolig glad i han. Det eneste er at han bor over 3 timer unna. Får bare sett han Max 1 gang i måneden. Vi pleier å ta tog for å møte hverandre, men jeg blir snart 16 så da blir det enda dyrere å ta tog. Han er den beste tingen som noen gang har skjedd meg og vil ikke at det skal ta slutt. Det virker som at han er like glad i meg, men jeg er veldig redd for at han kommer til å bli lei av lang distanse. Vi har snakket masse sammen om hvordan vi skal klare det videre men er alike vel lei meg. Noen netter klarer jeg nesten ikke sove fordi jeg ligger å gråter. Klarer ikke tanken på å noen gang være sammen med noen annen og er redd for at han skal slå opp med meg. Hvis det skjer er jeg redd for hva jeg kommer til å gjøre med meg selv. Vær så snill å hjelp meg. Klarer ikke være så stresset og redd, men alike vel så glad.

SVAR

Besvart 23.08.2017 22:04:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle