Hopp til hovedinnholdet

Møtte en gutt i sommer 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,ble kjent med en gutt i sommer, han var utrolig snill og vi snakket en del sammen.har bare møtt han en gang og det var i sommer.er begynt å bli litt intresert i han.har fått dager på snapchat.Han pleier å sende selfies,men han skriver ingenting på snappene nesten da,men har hørt at det er positivt at han en er intresert i sender selfies.har snakket litt på messenger og, han sender smiley og av og til hjerter.Jeg spurte han om vi skulle ringes en dag og da sa han at det kunne vi godt viss han hadde tid,jeg prøvde å ringe han noen dager senere men da tok han ikke telefonen så han var sikkert opptatt da,jeg sa også at jeg var glad jeg ble kjent med han og da sa han at han var glad han ble kjent med meg og.Sa og at jeg håper vi møtes igjen en dag og da sa han at vi satser på det og så sa jeg at det var kjekt å snakke me han og da sa han samme❤bor 3 timer unna hverandre og han er ett år eldre enn meg,hva skal jeg gjøre for å vise han at jeg er intresert?tror du han kan være intresert?

SVAR

Besvart 28.08.2017 20:08:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle