Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er dette en vanlig måte for gutter å komme på hvis jenta har store pupper?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har kjæreste. En gang vi badet satt vi i sjøkanten lent bakover så puppene mine så extra store ut. Og da ble tingen hans stor. Han sa unnskyld og at det var vanskelig og kontrollere. Han sa det var fordi jeg hadde fine pupper og da ble jeg glad. Jeg spurte hvordan den ble normal igjen og da sa han hvis han kom. Jeg sa at hvis det var vanlig måtte han bare komme hvis han ville. Han ville prøve en måte han hadde hørt om. Jeg ikke trengte å gjøre noe sa han men han ville låne puppene mine. Jeg sa greit så lenge de var inni bikinien. Jeg la meg på ryggen og så stakk han tingen sin mellom puppene mine. Han presset puppene sammen og gynget fremogtilbake. Han sa han kom nå og så sprutet han masse i ansiktet mitt. Er dette en vanlig måte for gutter å komme på hvis jenta har store pupper? Og hva er vitsen med å sprute hvis det ikke er i fitta for å bli gravid? Er det sant at gutter i puberteten har mye spart opp og at de da liker å sprute på puppene og i ansiktet når de har muligheten?

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer