Hopp til hovedinnholdet

Er dette en vanlig måte for gutter å komme på hvis jenta har store pupper?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har kjæreste. En gang vi badet satt vi i sjøkanten lent bakover så puppene mine så extra store ut. Og da ble tingen hans stor. Han sa unnskyld og at det var vanskelig og kontrollere. Han sa det var fordi jeg hadde fine pupper og da ble jeg glad. Jeg spurte hvordan den ble normal igjen og da sa han hvis han kom. Jeg sa at hvis det var vanlig måtte han bare komme hvis han ville. Han ville prøve en måte han hadde hørt om. Jeg ikke trengte å gjøre noe sa han men han ville låne puppene mine. Jeg sa greit så lenge de var inni bikinien. Jeg la meg på ryggen og så stakk han tingen sin mellom puppene mine. Han presset puppene sammen og gynget fremogtilbake. Han sa han kom nå og så sprutet han masse i ansiktet mitt. Er dette en vanlig måte for gutter å komme på hvis jenta har store pupper? Og hva er vitsen med å sprute hvis det ikke er i fitta for å bli gravid? Er det sant at gutter i puberteten har mye spart opp og at de da liker å sprute på puppene og i ansiktet når de har muligheten?

SVAR

Besvart 24.08.2017 17:27:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
account_circle