Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg liker kom borti meg og sa at han ikke likte meg. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 år:) jeg liker en gutt og han likte meg, men idag kom han borti meg mens jeg var med folk å sa at han ikke likte meg og begynte å le. Jeg ble lei meg og folk begynte også å le eller noen da. Noen sier at han bare tøffer seg og andre sier at det ikke var vits å gråte for han osv. Han har sagt at det var frekt av han å si på den måten osv, men usikker om det er sant.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Kjærligheten kan både være hard og kjærlig. Jeg kan forstå at dette er veldig forvirrende for deg. I det ene liker han deg, men så liker han deg ikke allikevel. 

Hvis det er slik at han ikke har følelser for deg ville jeg ikke brukt mer tid og krefter på han. Det er barnslig å gjøre slik mot deg. Han sender dårlige signaler mot deg hvis han virkelig liker deg. 

Jeg synes du skal snakke med han og virkelig høre hva han føler. Det er bedre enn at du går rundt og ikke vet hva han vil. Husk at det er du som velger hva du skal gjøre, du kan godt høre på andre sine meninger, men til syvende og sist er det ditt valg!

Håper dette var til hjelp! Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse