Hopp til hovedinnholdet

Liker en jente som er 2 år yngre

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har et lite problem. Jeg har blitt forelsket i en jente som er 2 år mindre enn meg som er 13. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det. Vi går ikke på samme skole. Men hun går på en skole som er 2 mil unna der jeg bor. De på skolen min vill sikkert synes jeg er rar fordi jeg liker en jente som er 2 år mindre enn meg. Jeg har telefon nummeret hennes også, men jeg er litt redd for og skrive noe feil også blir hun sur på meg eller noe.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for spørsmålet!

Om du virkelig har lyst til å bli bedre kjent med denne jenta tror jeg det kan være fint om du sender henne en melding. Hun blir nok ikke sur for det;) Du kan jo bare spørre henne om hva hun driver med, eller hvordan det går:) Ikke vær redd for å ta det første steget eller å skrive noe feil. Ta det som det kommer og skriv det som faller deg inn. Det går som oftest bra;)

Når det gjelder vennene dine må du nok bare forsøke å ikke bry deg om hva de sier angående denne jenta. Du har rett til å like hvem du vil. Det at det er 2 år mellom dere burde ikke bety at dere ikke kan like hverandre. Det er i hvert fall verdt et forsøk. Gjerne send henne en melding og se hvordan hun responderer. Forhåpentligvis synes hun bare at det er koselig at du tar kontakt:)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell