Hopp til hovedinnholdet

forelska, men vi bor så langt unna hverandre!

Jente
 

Spørsmål
hei!
eg e førelska i en gutt som bor ganske langt herfra. Han e også føelska i meg. vi har vært ilag før ikke så veldig lenge siden. eg e kjempe glad i han, å han e alt før mæ. men når vi va ilag gjor han det slutt før at vi bodde så langt fra hverandre. han hadde et poeng i det.
æ trur å veit at begge e kjempeglad i hverandre, men det blir liksom inga ting førdi vi bor for langt unna hverandre. vi traff hverandre på nåkka i sommer, å æ skjønte med en gang at det va nåkka spesielt i han.
hva kan eg/vi gjøre?

hilsen en som er usikker
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er alltid vanskelig med avstandsforhold, men det er ingen grunn til å ikke prøve. Er man glad nok i hverandre, så er det å være sammen til tross for at man bor langt fra hverandre, bedre enn å ikke være sammen i det hele tatt. Men det er kjempevanskelig å ha en kjæreste som man nesten aldri ser. Spesielt hvis man er ung, og gjerne har mange kjærester foran seg før man finner den eneste man vil ha.

Det kommer jo også an på hvor langt unna deg han bor. Hvis det er mulig å besøke hverandre i helgene for eksempel, bør det ikke være så vanskelig. Hvis dere kun ser hverandre hver sommer, er det kanskje verre.

Jeg håper dette ordner seg for deg! Masse lykke til!

Vennlig hilsen
ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om teoriprøven?

Du er passasjer i buss. Det oppstår brann med kraftig røykutvikling. Hva er riktig?