Hopp til hovedinnholdet

Er en gutt på 16 år som er veldig forelsket i en jente. I litt over ett år nå har jeg ikke hatt annet enn henne på hjernen!!?

Gutt 16 år
 

Spørsmål
Hei
Er en gutt på 16 år som er veldig forelsket i en jente. I litt over ett år nå har jeg ikke hatt annet enn henne på hjernen!!? Men jeg tviler på at jeg har en sjanse på henne fordi når jeg snakker med henne på msn, og prøver å spørre henne om ting, så svarer hun bare helt kort, og skriver ikke noe mer enn det - det virker liksom som hun ikke vil prate med meg. Akkurat nå har hun en kjæreste, men det var ikke noe forskjell når hun ikke hadde det! er såå lei meg hele tiden! vi gikk sammen på ungdomskolen, men nå går vi forskjellige linjer på vg. jeg ser henne en gang i blant, og da er det som om det sprenger og bobler inni meg! blir helt rød og varm. hva skal jeg gjøre?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er ikke alltid like enkelt å være forelsket. Hva med å prøve å prate med henne i real life? Det er ikke alle som liker å prate så mye på msn eller sms, og kanskje føler seg ukomfortabel med det. Kanskje du får bedre kontakt med henne hvis du går bort til henne og snakker med henne? Da vil du uansett bli sikker på om hun er interessert i deg eller ikke. Det kan jo også hende at hun var interessert i han hun er sammen med nå, før de ble sammen, og at det var derfor hun ikke var så pratsom. Her kan det være mange grunner, men jeg ville ikke ha gitt opp allikevel. Vis henne at du er interessert! Snakk med henne, smil til henne og vær rundt henne. Plutselig er det mange andre jenter som legger merke til deg også! :)

Lykke til!

Vennlig hilsen
ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om studier i utlandet?

Kan man ta ex.phil i utlandet?