Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt, men vet ikke om han liker meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er forelsket i en gutt. Men mitt første problem er at han er veldig vanskelig å snakke med. Nå jeg skriver skjer så svarer han med en selfie.. Og ja, vi treffes bare gjennom snap. Vi møtes 1/2 ganger i året på hytta hvor vi bor like ved, noe vi har gjort siden 3/4. klasse. Så vi er på en måte gode venner. (Og eks fra 7.)ikke noe seriøst.. Vi har hatt små samtaler som hva gjør du, hvilken VGs starter du på, etc. Men det er veldig vanskelig å snakke om noe vi begge har til felles. (Nesten ingen like interesser) Jeg har likt han siden 7., han likte meg litt i 8. men da var han ikke kommet i puberteten. Er veldig usikker på om han liker meg nå. Han sendte meg forrige uke at han savnet meg, men er litt usikker på om han liker meg på den samme måten som meg.. Hvordan får man en gutt til å like deg gjennom snap? Og hva snakke om? Det er også muligheter å møtes(bor bare 30 min. unna meg), men dette er noe jeg ikke enda har guts til.. (har veldig lyst til å se anabelle2) Så what to do?

SVAR

Besvart 06.09.2017 17:18:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle