Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Hvordan kan vi bli kjærester når foreldrene hennes ikke vet at hun er bifil?

Annet 16 år
 

Spørsmål

Heii, jeg og en annen jente crusher på hverandre og kinda vil bli sammen..men problemet for henne er at nesten ingen vet ho er bifil, og vi bor noen timer unna hverandre men det stopper oss ikke. Ho tørr ikke å fortelle foreldrene hennes at ho er bi og vi vet ikke hva vi skal gjøre med forholdet, om vi skal bli sammen i hemmelighet så må foreldrene må vite at e kommer på besøk og sånt..da spør jo de hvorfor e kommer så ofte (d er jo fordi vi liker hverandre og vil bli sammen)..noen tips for oss?://

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for spørsmålet!

Det er flott at dere begge har sterke følelser for hverandre og ønsker å bli sammen. Jeg forstår at dere synes det er vanskelig å skulle bli sammen, med tanke på foreldrene hennes. Det behøver likevel ikke å være en hindring at hun ikke har fortalt foreldrene sine at hun er bifil. Dere kan jo prøve å snakke med dem sammen og forklare situasjonen? Å være bifil er helt naturlig og mest sannsynlig vil dette gå helt fint. Det vil kanskje være lettere for henne å fortelle foreldrene om situasjonen dersom du er med og støtter henne?:)

Det er deres valg om dere ønsker å fortelle foreldrene hennes det eller ikke. En midlertidig løsning kan jo være å holde forholdet hemmelig i begynnelsen og så fortelle det til foreldrene hennes når hun føler seg litt tryggere på seg selv. Likevel tror jeg nok det vil gå helt fint å fortelle dette til foreldrene hennes. Prøv å ta det som det kommer og gjør det dere føler er riktig. Dette er deres valg:) 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket i en med samme kjønn?

Jente ringer (colourbox.com)

Forelsket i en med samme kjønn? Hvem er du? Usikker? Trenger du å snakke med noen? Prat anonymt med youchat.no og Ungdomstelefonen.

Les mer

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting!

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Er det vanskelig å snakke med foreldrene dine om personlige ting? Åpenhet og tillit vil alltid lønne seg i det lange løp, og husk at foreldre ikke alltid er like håpløse som du tror, og ofte kan hjelpe deg om du trenger det.

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Bifil
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om bifil