Hopp til hovedinnholdet
Følg ung.no på Snapchat
116111.no
116111.no

Hvordan skal jeg beholde kjæresten min når vi går på forskjellige skoler?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei en gutt jeg møtte i Iran skal komme hit til Norge jeg er kjempe forelsket i han, men vi skal ikke gå på samme skole. Hvordan skal jeg beholde han til vi blir 18. Han er også forelsket i meg. PS: uten sosmedia.

Besvart 13.09.2017 14:14
 

Svar
Hei og takk for at du skriver til ung.no.
 
Jeg skjønner at det kan være vanskelig å ha kontakt med kjæresten din når dere ikke går på samme skole og ikke har sosiale medier.
 
Hvorfor har du ikke Facebook? Det er greit for ungdom i din alder å være på sosiale medier. Hvis du ikke får lov til dette av foreldrene dine synes jeg du skal ta en prat med helsesøster om dette. Hvis du opplever streng kontroll hjemme er det viktig at du vet at foreldre ikke har lov til å være så strenge at ikke barna deres kan gjøre ting som er vanlige for ungdom. Det er normalt å ha guttevenner, kjæreste, sosiale medier og aktiviteter på fritiden.
 
Jeg foreslår at du snakker med helsesøster for å få tips og støtte.
 
Vennlig hilsen minoritetsrådgiveren (IMDI) i samarbeid med ung.no
 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Utsettes du for sosial kontroll?

PC med hengelås (colourbox.com)

Bestemmer dine foreldre over fritiden din? Kontrollerer de din mobil og PC? Bestemmer de hvilke klær du kan bruke? Er det så sterk kontroll at du ikke får hverdagen din til å fungere med venner, lekser, fritidsaktiviteter og lignende?

Les mer

Får DU lov til å ha kjæreste?

To som holder hender (colourbox.com)

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

Les mer

Dette kan du snakke med helsesøster om

Helsesøster

Helsesøster kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse