Hopp til hovedinnholdet

Er det rart om jeg blir sammen med en gutt som er eldre enn meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en 17 år gammel jente. Som andre har jeg veldig lyst på kjæreste. Men jeg blir ikke tiltrukket av gutter på mi alder, kun de som er sånn 5-6 år eldre enn meg. Jeg føler meg så mye eldre i hodet, og grunnen er vel at jeg har to eldre brødre som er 7 og 10 år eldre enn meg. Vi har over gjennomsnittet godt forhold til hverandre, og jeg har vokst opp sammen med de og deres kompiser. Det er alltid de jeg har likt å "være med" og de jeg alltid har vært trygg rundt. Det har alltid vært godt å komme seg hjem fra skolen, og komme hjem til de å være meg selv, for den ordentlige meg er faktisk når jeg er med de eldre. Jeg bare lurer på om det er "greit"? Er det innafor? Vil det bli rart for gutten i forholdet, og er det noen som på en måte "vil" bli sammen med en jente som er så mye yngre?

SVAR

Besvart 19.09.2017 22:28:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle