Hopp til hovedinnholdet

Jeg er interessert i en fyr, men etter at vi hooket så har han ikke vist meg samme interesse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For noen uker siden ble jeg kjent med en gutt som er tre år eldre enn meg. Han er skolens desidert kjekkeste. Vi klinte og hang sammen på en fest, men på de senere festene har han ikke oppført seg på samme måte mot meg. Han er veldig hyggelig mot meg, men han prøver seg på alle andre jenter, unntatt meg. Selv synes jeg at jeg er den søteste jenta på alle de festene, og det vet jeg at det er flere som synes. Likevel virker det ikke som han bryr seg noe om meg. Synes han jeg er stygg? Plagsom? Hva kan jeg eventuelt gjøre for å få han til å hooke med meg igjen, uten at jeg blir for innpåsliten liksom?

SVAR

Besvart 22.09.2017 13:05:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
account_circle