Hopp til hovedinnholdet

Ingen gutter liker meg, jeg er ikke fin nok, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! Jeg er 16 år, akkurat begynt på VGS og jeg har aldri i hele mitt liv opplevd at en gutt liker meg. Jeg vet ikke hva som er galt med meg. ALLE vennene mine har enten kjæreste eller en eller flere som liker dem. Til og med noen av de fra gamle klassen min som ble sett på som litt tilbaketrukne og spesielle har fått seg kjæreste. Det er som om jeg er usynlig ovenfor gutter.. Det påvirker egentlig selvtilliten min veldig. Jeg har alltid slitt litt med å se det bra i meg selv, og det gjør det ikke bedre å vite at jeg er den eneste i vennegjengen som ikke har hatt en kjæreste, "hooka" med noen eller hatt en som liker meg.. Jeg er ganske sikker på at utseende mitt er problemet. Jeg har masse fregner og jeg hater egentlig alt med meg selv. Brydde meg ikke når jeg var mindre men på ungdomsskolen begynte guttene å snakke med de de syntes var penest og det var når ingen snakka mye med meg seg kjønte at jeg rett og slett ikke var fin nok for dem. Hva skal jeg gjøre?....

SVAR

Besvart 19.09.2017 14:53:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle