Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Ingen gutter liker meg, jeg er ikke fin nok, hva gjør jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

hei! Jeg er 16 år, akkurat begynt på VGS og jeg har aldri i hele mitt liv opplevd at en gutt liker meg. Jeg vet ikke hva som er galt med meg. ALLE vennene mine har enten kjæreste eller en eller flere som liker dem. Til og med noen av de fra gamle klassen min som ble sett på som litt tilbaketrukne og spesielle har fått seg kjæreste. Det er som om jeg er usynlig ovenfor gutter.. Det påvirker egentlig selvtilliten min veldig. Jeg har alltid slitt litt med å se det bra i meg selv, og det gjør det ikke bedre å vite at jeg er den eneste i vennegjengen som ikke har hatt en kjæreste, "hooka" med noen eller hatt en som liker meg.. Jeg er ganske sikker på at utseende mitt er problemet. Jeg har masse fregner og jeg hater egentlig alt med meg selv. Brydde meg ikke når jeg var mindre men på ungdomsskolen begynte guttene å snakke med de de syntes var penest og det var når ingen snakka mye med meg seg kjønte at jeg rett og slett ikke var fin nok for dem. Hva skal jeg gjøre?....

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer