Hopp til hovedinnholdet

Liker en i klassen veldig godt 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det er en jente i klassen jeg liker veldig godt, og tror jeg har blitt litt forelsket i. På en klassetur ble vi litt bedre kjent, og hun var veldig hyggelig mot meg. Det gjorde at jeg ble mer komfortabel rundt henne, og turte å snakke mer. (Må legge til at jeg er sjenert og følsom, så jeg har lett for å overtenke situasjoner. En liten samtale for andre kan bety så mye mer for meg.) Men plutselig trakk hun seg unna, kanskje hun på en eller annen måte merket at jeg hadde følelser for henne og synes det ble ubehagelig eller for mye..? Etter det har det vært litt opp og ned, av og til virker hun interessert, av og til ikke. Det er ganske kleint mellom oss. Men jeg føler ikke at vi er godt nok kjent til at jeg kan snakke med henne om det jeg føler, og er redd for at om jeg gjør det, vil jeg virke rar og overdrivende, og hun vil trekke seg mer unna. Samtidig orker jeg ikke denne opp og ned-situasjonen der vi nesten ikke snakker sammen. Hvordan skal jeg gå frem?

SVAR

Besvart 03.10.2017 09:23:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle