Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva betyr "hook" og "holde på"?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og en venn av meg tuller mye med hverandre. Han liker nærkontakt og tar på meg. Når vi tuller sammen så sier kompisen min: "rolig hook" og jeg skjønner ikke hva han meiner med det, kan dere hjelpe? Også en ting til: hva betyr det at man "holder på" med noen? Siden litt usikker på om jeg holder på med en gutt nå, siden vi snakker mye sammen. Han tar på meg og sier at jeg er snill og pen. Også sier han at han skar passe på meg.. men vi er ikke sammen. Og jeg er usikker på om jeg liker han som mer enn en venn. Men betyr dette at vi "holder på"?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer