Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt, men han tar ikke så mye kontakt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg gikk på en date med en gutt for to uker siden. Det var en fantastisk date - han kjørte meg hjem osv. Samme kvelden sendte han meg en melding der hvor det stod at jeg var en kjempe søt jente & at han ønsket å se meg igjen. Det stod også at han vurderte å kysse meg i bilen. Vi snakket sammen normalt i sånn ca en uke (han som alltid texta meg først i sånn en måned før dette punktet) men så snakket vi ikke sammen i en hel dag og så skrev jeg til han først. Dagen etter skrev han til meg først på nytt og så ringte han meg og i samtalen sa han at jeg ikke hadde vært så sosial i det siste (?) (dette er en uke siden) hver eneste dag siden har jeg sendt felles snaps og igår sendte jeg han en morsom video og han svarte og deretter spurte 'gjør på?' Så jeg bare lurer på hva burde jeg gjøre her? Hva gjør jeg galt? (Han bor 2 timer unna btw og er på ferie denne uken) jeg liker han faktisk så det suger. Hver gang jeg har tekstet/snappet han først denne uken har han fortsatte samtalen somehow

SVAR

Besvart 18.10.2017 12:14:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Slik planlegger du daten din

En date trenger ikke å være komplisert. Ungdomsredaksjonen har samlet mange tips til aktiviteter dere kan gjøre, og steder å dra på date.

 

Les mer
account_circle