Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært sammen med kjæresten min i 9 mnd og ting er ikke helt greit. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har vært sammen med kjæresten min i 9mnd snart og ting er ikke helt greit. Nå har vi en stor krangel ettersom at jeg har fått nok. Han er kontrollerende, frekk, snakker stygt ofte kaller meg for fitte,idiot, dum, uintelligent osv. Flørter i tillegg med andre jenter noen ganger om vi krangler. Jeg orker det ikke mer sånn. Han har opplevd ting i barndommen som jeg tror er en grunn til han er sånn. Han skal sjekke outfiten og sminken min alltid og godkjenne før jeg kan gå noen sted. Han tar styring når det kommer til venner og snakker nedlatende til meg. Nå har jeg sagt til han at jeg ikke er sikker på hva jeg vil mer, og han trygler og ber om at jeg ikke skal gå og sier han skal bli bedre. Mine foreldre og venner råder meg til å komme meg bort fra han.. samtidig ønsker jeg en forandring fordi jeg elsker han jo, og tanken på å gjøre det slutt gjør så utrolig vondt...jeg syns av en eller annen grunn synd på han og får dårlig samvittighet. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre...

SVAR

Besvart 15.10.2017 21:00:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle