Hopp til hovedinnholdet

 Jente på 17 år som har vært sammen med en gutt nesten et halvt år nå.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år som har vært sammen med en gutt nesten et halvt år nå. Når ting er bra er de helt fantastiske, men han lider av bipolar/deprisjon/angst. Eller jeg merker vanligvis ikke noe til det fordi det er bare av og til det dukker opp. Vanligvis varer ikke de periodene han er deprimert så lenge. De er ofte noen dager, men når han blir lei seg har han veldig lett for å stenge ute meg helt/delvis for han trenger tid til seg selv. Jeg har full forståelse for dette og han sender jo meldiger der han sier at "det er ikke menigen å være sånn mot deg, jeg vet bare ikke helt hva jeg skal gjøre, elsker deg masse, sorry osv". Jeg trenger noen tips for at ikke jeg skal gå rundt å være lei meg fordi han er lei seg. For jeg tar det innover meg når han blir som han blir. Jeg vil jo bare at han skal ha det bra, men jeg aner ikke hvordan jeg skal håndtere det eller hjelpe han når han blir sånn.

SVAR

Besvart 17.10.2017 14:47:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være manisk?

Det er vanlig at humøret svinger og at det går opp og ned i livet. Energien kan variere, man kan være trist en stund og så bli glad igjen uten at er det samme som å ha en bipolar lidelse. Diagnosen bipolar lidelse (tidligere kalt manisk-depressiv) er ganske uvanlig.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle