Hopp til hovedinnholdet

Bestevennen min og jeg har følelser for hverandre. Kan vi bli sammen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, fin nettside! <3jeg har vært bestevenn med en gutt i klassen i ca et år, vi gikk på forskjellig barneskoler, men på ungdomsskolen kom vi i samme klasse og vi ble kjent. Han ble sammen med en «venninne» av meg i 8.kl og de var sammen i 10mnd..men under forholdet fortalte han mange ting han ikke likte ved henne og at han ikke hadde følelser for hun lenger, så i starten av 9.kl så slo han opp med hu, noen uker senere begynte vi å snakke litt mer enn vanlig og henge mere sammen..alene. Så en kveld, fortalte bestevennen til han gutten som var min bestevenn at han hadde sagt han hadde følelser for meg..og dagen etter spurte jeg han om det var sant så sa han ja, men at han hadde nesten akkurat slått opp med x-en sin og at det ødela mye..men vi begynte å henge mere sammen..og når vi er sammen koser vi med hverandre og ligger sammen under dyna. Begge har innrømt at vi har følelser for hverandre. Jeg lurer på, hvs burde jeg gjøre nå? Vi var jo bestevenner..går det at vi blir sammen liksom?

SVAR

Besvart 18.10.2017 22:40:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
account_circle