Hopp til hovedinnholdet

Er det rart å like noen som går i 10.klasse når man selv går i 8.klasse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente som går i 8. Klasse. Jeg er forelsket i en gutt på skolen som går i 10. Klasse. Er det rart? Jeg tenker selv at når man går på skole og når det er klasser og sånn så kan det virke rart, men det blir noe annet når man er voksen. Jeg har aldri snakket med han men har lyst. Jeg tør ikke fordi han er alltid med de i sin egen klasse. De er ikke slemme men de kan erte veldig mye. Men jeg har jo sååå lyst til å bli kjent med han! Jeg vil fortelle han at jeg liker han!

SVAR

Besvart 20.10.2017 20:39:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle