Hopp til hovedinnholdet

Hvordan hjelpe en venn med kjærlighetssorg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en kompis som har vert ilag med en venninne av meg en stund. Plutselig slo venninnen min opp med kompisen min, og han ble veldig lei seg. Grunnen til at hun slo opp med han var fordi hun trodde hun hadde følelser for en annen. Hun hadde også sex med han hun trodde hun hadde følelser for dagen etter hun hadde slått opp med kompisen min. Dette vet ikke han noenting om og når han prater med meg om det får jeg dårlig samvittighet fordi jeg vet ting han ikke vet. Men om jeg forteller han det kommer jeg til å miste venninnen min. Selv tror jeg at jeg liker bedre å vere me han enn henne, men vil ikke miste noen av de. Kompisen min er som sagt veldig lei seg fordi hun slo opp, og i ettertid har venninnen min sagt til han at hun angrer litt på bruddet. Dette har gitt han forhåpninger, men hver gang hun kommer på hybelen sin der han hun tror hun har følelser for, ignorerer hun han på snap og meldinger. Hva skal jeg gjøre, si og hjelpe han med for at han ikke skal vere lei sg lenger?

SVAR

Besvart 28.10.2017 12:46:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle