Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan hjelpe en venn med kjærlighetssorg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en kompis som har vert ilag med en venninne av meg en stund. Plutselig slo venninnen min opp med kompisen min, og han ble veldig lei seg. Grunnen til at hun slo opp med han var fordi hun trodde hun hadde følelser for en annen. Hun hadde også sex med han hun trodde hun hadde følelser for dagen etter hun hadde slått opp med kompisen min. Dette vet ikke han noenting om og når han prater med meg om det får jeg dårlig samvittighet fordi jeg vet ting han ikke vet. Men om jeg forteller han det kommer jeg til å miste venninnen min. Selv tror jeg at jeg liker bedre å vere me han enn henne, men vil ikke miste noen av de. Kompisen min er som sagt veldig lei seg fordi hun slo opp, og i ettertid har venninnen min sagt til han at hun angrer litt på bruddet. Dette har gitt han forhåpninger, men hver gang hun kommer på hybelen sin der han hun tror hun har følelser for, ignorerer hun han på snap og meldinger. Hva skal jeg gjøre, si og hjelpe han med for at han ikke skal vere lei sg lenger?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer