Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt for jenter på 14 å tenke på penis og sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på om det er normalt at jeg bryr seg om hvor stor penis kjæresten min har selv om jeg ikke vil ha sex og sånt. Man kan se den under buksa noen ganger og den er ganske stor, jeg tror jeg liker det og jeg tenker på en måte på det som de andre tingene som hvordan man ser ut og sånne ting man forelsker seg i. Er dette normalt for en jente på 14?

SVAR

Besvart 27.10.2017 18:29:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle