Hopp til hovedinnholdet

Jeg er kjemperedd for at han skal like noen andre enn meg og bli sammen med noen andre

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg liker en gutt, men jeg vet ikke om han liker meg som en venn eller mer. Går det Ann å se det på ham? Blikk, interessert osv. Jeg har lyst til at han skal like meg. Jeg har egentlig lyst til å bli sammen med ham, men jeg har aldri hatt kjæreste før og jeg er en av de ukule og sjenerte folka så jeg er redd folk skal plage meg for at jeg har blitt sammen med ham. Så jeg skal ikke bli sammen med ham, men jeg er kjemperedd han vil like noen andre og bli sammen med dem!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss. 

Når det kommer til å se om noen er interesserte, er det noen tegn man kan se etter. Hvis han kikker mye på deg og ønsker å snakke med deg så kan det være tegn på at han kan like deg. Du kan kanskje se det litt på blikket også. 

Kjærester er ikke noe man trenger å stresse med. Man burde aldri bli sammen med noen om man ikke er klar for det. Kanskje dere bare burde være venner? En annen ting du burde tenke på, er at du ikke kan bestemme over denne gutten. Om han liker noen andre eller blir sammen med noen, så er det ikke så veldig mye du kan gjøre med det. Da må du nesten bare akseptere det. 

Lykke til! 

Se gjerne på vedlagt artikler. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse