Hopp til hovedinnholdet

Jeg er kjemperedd for at han skal like noen andre enn meg og bli sammen med noen andre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker en gutt, men jeg vet ikke om han liker meg som en venn eller mer. Går det Ann å se det på ham? Blikk, interessert osv. Jeg har lyst til at han skal like meg. Jeg har egentlig lyst til å bli sammen med ham, men jeg har aldri hatt kjæreste før og jeg er en av de ukule og sjenerte folka så jeg er redd folk skal plage meg for at jeg har blitt sammen med ham. Så jeg skal ikke bli sammen med ham, men jeg er kjemperedd han vil like noen andre og bli sammen med dem!

SVAR

Besvart 01.11.2017 10:36:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle