Hopp til hovedinnholdet

Møtte en gutt på konfirmasjonsleir. Hvordan skal jeg få kontakt med han nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er forelsket i en gutt som jeg møtte på konfirmasjonsleir for noen dager siden. Første gang jeg så han, så han på meg og ga meg mye oppmerksomhet. Han smilte, og humøret hans var på topp. Jeg kom på samme gruppe som han en dag. Det var sånne oppgaver som vi skulle gjøre med gruppa, og den ene var å holde hverandre i hendene. Og jeg ble veldig glad, når jeg fikk holde akk han. En dag så skulle vi spille kanonball, også ville ikke jeg det så jeg spurte om vi kunne spille stikkball istedenfor. Vi tokk sånn handsopprekning, og jeg så på han. Da tokk han opp handa, for stikkball. Siste dagen på leiren var det veldig trist. Når vi sto ute ved bussen for å dra, så jeg på han. Han sto og pratet med noen jenter. Han så blikket mitt, og så på meg tilbake. Jeg blir veldig fort flau når sånne ting skjer, så jeg så bort fort. Alt jeg fikk vite var at han het stian, og bor i Tønsberg. Jeg har funnet han på insta, men det tar lang tid før han godkjenner meg. Hva skal jeg gjøre? Vil ha kontakt☺☺☺���

SVAR

Besvart 01.11.2017 23:29:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle