Hopp til hovedinnholdet

Eks-kjæresten min ble sammen med noen andre, rett etter at vi slo opp. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det var en gutt som går i klassen min bare begynte å snakke mye sammen og nesten hver gang vi snakket, lo vi. Jeg tenkte egentlig ikke så mye over det men jeg rødmet fort hvis jeg ikke visste hva jeg skulle si hvis jeg så han eller hvis han bare smilte til meg. Etter noen mnd så ble vi sammen. Jeg sa først at jeg ikke ville være sammen med han fordi det ville ødelegge vennskapet men så bare ble vi sammen. Etter at vi ble sammen møttes vi nesten aldri for å snakke eller noe. Han virket på en måte flau eller noe. men vi snakket på meldinger og sånn. Han sa ofte hvordan jeg kunne like han som var så stygg. Til slutt slo jeg opp etter noen mnd for jeg følte bare at jeg ville ha han som venn. ca en uke senere ble han sammen med en av mine nærme venninner uten at hun hadde snakket med meg. Så slo de opp etter noen uker så ble han plutselig sammen med en annen. Nå ser han meg ikke på meg engang og har ikke spurt hvordan d var for meg at han var sammen med andre. den følelsen er helt j*vli

SVAR

Besvart 15.11.2017 21:33:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle