Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva skal jeg gjøre når jeg blir fingra?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei det er en gutt som jeg på en måte liker og holder på med. Vi er ikke sammen, kun venner. Jeg har Vært med han hjem to ganger og han meg to ganger. Tredje gangen vi hang sammen var vi hos han og da endte det opp med at jeg lå der uten noen overdel mens vi kosa og klina. Fjerde gangen vi hang sammen var vi hos meg og da endte det opp med klining, og han vart veldig nærme ved å fingre meg. Jeg lå til slutt I senga mi uten bukse mens han masserte meg "der" bare med trusa mellom han og fitta mi. Jeg hadde lyst men samtidig ikke lyst til at han skulle fingre meg. Neste gang vi møtes tror jeg han kommer til å fingre meg, men jeg er bare litt nervøs... Jeg har onanert Før men synes det er deiligere når andre Gjør det, men når han Gjør det skal jeg bare sitte der, eller er det vanlig å kline samtidig? Jeg er usikker på hva jeg skal Gjøre om/når han fingrer meg.... plis gi meg noen tips...

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer