Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en jente i klassen, blir nervøs og klein når hun snakker med henne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I løpet av de siste månedene har jeg innsett at jeg er bifil. Og jeg er forelsket i en jente. (Jeg vet at hun også liker jenter.) Vi har gått i samme klasse i to år nå, men vi har ikke snakket noe særlig sammen før denne høsten, blant annet fordi jeg er ganske stille og sjenert. Nå i det siste har vi snakket litt mer, blitt litt bedre kjent. Jeg er så glad rundt henne, og har en følelse av at hun er det rundt meg også. I hvert fall av og til. Jeg kan være ganske klein og anspent rundt henne noen ganger, nettopp fordi jeg liker henne og vil gi et godt inntrykk. Hvis en samtale ender opp med å bli klein på grunn av noe jeg sier, kan det ødelegge dagen min. Jeg tror kanskje at det at jeg er så klein og nervøs har gjort at hun liker meg mindre, men jeg vet ikke. Det er vanskelig å vite hva hun tenker. Og jeg er redd for å ta det opp med henne, for vi er ikke godt nok kjent til å snakke om så «dype» ting, og jeg er redd for at det vil ødelegge det vi har mellom oss. Hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 19.11.2017 12:52:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
account_circle