Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg skrive til gutten jeg liker på snap uten at det blir flaut?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Der er en gutt jeg virkelig liker. Han vet at jeg syntes han er kjekk. En av kompisene mine er bestevennen hans, og hjelper meg med å finne ut om han liker meg, og det gjør han. Han vil bli bedre kjent, men han er veldig sjenert. Men det jeg virkelig lurte på var hva jeg kunne skrive til han på Snapchat uten at det blir flaut

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss i Ung.

Først og fremst synes jeg det er veldig koselig at du har funnet en du liker! Det er også veldig positivt at du ønsker å ta kontakt med ham. :)

Det å sende en første melding eller snap til den man liker er ikke alltid like lett. Hva skal man skrive? Hva om det blir flaut? Dette er spørsmål mange lurer på, og du er på ingen måte alene! Det mange ofte glemmer, er at det ikke blir flauere enn hva man gjør det selv. 

Dette betyr at det er ganske mange ting du kan skrive, uten at det trenger å bli flaut. Du kan for eksempel sende han en "fellessnap" - altså en snap som du sender til flere. Det trenger ikke være en veldig spennende snap, men nok til at man kan starte en samtale. For eksempel kan det være av lekser, noe du gjør på fritiden som du synes er gøy, noe morsomt du ser på gata eller veien du går hjem fra skolen. 

Akkurat hva du sender er ikke det farlige, så lenge du sender noe! :) Du kan også ganske enkelt skrive "Hei! :)", "Hallo" eller lignende.

Du skriver at han liker deg tilbake, og da vil han nok ha kontakt med deg også. Han vil nok svare på det meste du kan finne på å sende. 

Jeg håper dette svaret var til hjelp! Under legger jeg ved noen artikler som jeg tror og håper kan være til videre hjelp.

Jeg ønsker deg virkelig masse lykke til og håper du får kontakt med denne gutten! :)

Vennlig hilsen ungdomsredaksjonen, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Omriss av tegnet hjerte (www.colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse