Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært utro mot kjæresten min fordi vi har for lite sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et problem med utroskap. Jeg har vært sammen med kjæresten min i litt over et år og er kjempe forelsket i han. Vi har det bra og elsker hverandre. Men vi har veldig lite sex og det virker som det er greit for han, men jeg er mer «avhengig» av det. Vi har snakket om det mange ganger men det har ikke skjedd noen forandring. Derfor har jeg vært utro for andre gang nå. Det skjer når jeg er ute å drikker. Jeg er bestemt tidligere på kvelden at jeg ikke skal være det men det bare skjer. Jeg elsker han og vil ikke miste han så derfor har jeg ikke fortalt det. Jeg vurderer å slutte å drikke alkohol, men som 20-åring må jeg innrømme at det er så alt for kjipt å slutte. Hva burde jeg gjøre? Tåler jeg ikke alkohol? Skal jeg gjøre det slutt? (Noe jeg absolutt ikke vil) og jeg kan heller ikke fortelle han om det, det er ikke et alternativ for meg

SVAR

Besvart 20.11.2017 13:44:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle