Hopp til hovedinnholdet

Er det greit eller ikke, at jeg på 16 år har en kjæreste på 27 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 16 år gammel jente (17 om ett par mnd) som selvfølgelig har blitt kjempeforelsket i en på 27 år. Vi begynte å småflørte på en fest for noen uker siden, noe som har resultert i at vi begge har fått følelser for hverandre. Har hatt utallige mange samtaler om aldersforskjellen og at jeg ikke er myndig og ikke får gjøre alt som jeg selv vil. Vet ikke om dette hadde blitt akseptert om vi hadde stått frem om det, noe som uroer meg mye. Vil veldig gjerne være åpen om dette og slippe å møtes i skjul. Jeg mener at det er den mentale alderen som er viktigst, og når jeg er med han ser jeg ikke på han som 11 år eldre enn meg i det hele tatt. Hva synest dere? Er det over grensen, eller er det greit?

SVAR

Besvart 22.11.2017 20:33:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle