Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker egentlig en jente, men jeg ender alltid opp med å være slem mot henne!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei det er en jente jeg alltid er så slem mot... hun virker ikke som at hun bryr seg, men kompisen min sier til meg at hun faktisk blir såra.. og det er ikke meninga det er bare det at siden jeg liksom liker henne altså jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg blir så slem det bare skjer uten at jeg tenker over det:( hvordan kan jeg si til hun at jeg egentlig liker henne, få henne til å forstå! Jeg vet jeg har vært slem mot henne. Som at små erting plutselig blir noe jeg gjør for å tøffe meg! Jeg vet ikke hva som går av meg:(

SVAR

Besvart 30.11.2017 19:54:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle