Hopp til hovedinnholdet

Kanskje vi bare skal venner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker en gutt som jeg møtte på et ball vi har der jeg bor. Nå går vi på forskjellige skoler men neste år så skall skolen deres stenges så da kommer dem hit til oss, hann begynner i klassa mi. Mange av gutte vennene mine er bv m hann så jeg har jo snakka m hann etter ballet. Jeg dansa m han på ballet og etter d har vennene våres "erta" oss liksom eller bare sånn kødd fordi di mener at vi passer sammen. Hann sier jo alltid "ee nei vi er ikke sammen" så jeg bare later som om jeg ikke liker han men hva skall jeg gjøre. Prøve og flørte litt m hann eller bare slutte å like hann. Kanskje jeg skall bare vere venn.

SVAR

Besvart 03.12.2017 10:16:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle