Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få kjæresten til å bry seg mer om meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei dere har en artikkel som heter "Ta seg tid til hverandre!" hvis du som svarer meg leser denne lille avsnittet så beskriver det godt hvordan det er i forholdet mitt til kjæresten min, som jeg nesten ikke kan kalle kjæreste lenger siden vi knapt ser hverandre lenger. bare at i forhold til artikkelen så er det JEG som er den eneste til å spørre om å møtes ogsånn. det som er kjipt med det er at han prøver å snakke seg bort til å ikke møtes, så jeg føler meg ekstra dum og ubetydelig. vi snapper litt hver dag, men jeg er lei av at han kan tro det er nok. jeg vil kunne si i fra på en måte som gjør at han kjønner og bryr seg om at jeg ikke syntes at det er greit. Er det noe man kan si til kjæresten sin for å få han til å bry seg/interessere seg mer om deg?

SVAR

Besvart 07.12.2017 14:22:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Er du redd for at kjæresten skal gjøre det slutt?

Å vite at du har en person som bryr seg om deg og setter deg først er en utrolig trygghet. Men hva hvis du begynner å tvile på at den andre fortsatt har følelser for deg?

Skrevet av ungdomsjournalist Tiril.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle